Versenyeredmények

Díjazott alkotás a „Benedek napi versenyen”

2019. november 22-én a Debreceni Benedek Elek Általános Iskola szervezésében a „Benedek napi versenyek” záró rendezvényén vehette át Lente Zétény Attila iskolánk 2. b osztályos tanulója a meseillusztrációjáért járó oklevelét. A megyénkből beküldött sok szép alkotás közül a rajzát a zsűri a III. helyre rangsorolta. Gratulálunk Zéténynek!

Szövegértésből is jeles!

2019. november 22-én rendezte a püspökladányi Kálvin Téri Általános Iskola a megyei szövegértési versenyét. Az „Olvasom. Értem” az egyik legnívósabb verseny a szövegértés területén: komoly felkészültséget, anyanyelvi jártasságot, koncentrációt és kitartást igényel a versenyzőktől. A gönczys diákok szívesen vesznek részt a rangos megmérettetésen, nemcsak a versenyt, hanem a hozzá kapcsolódó kísérő programokat is nagyon szeretik. Ráadásul külön öröm, hogy évről évre sok tanítványunk végez az élmezőnyben. Így volt ez ebben a tanévben is!

Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny 2019.

Ebben a tanévben is eredményesen szerepeltünk a Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny körzeti fordulóján. Minden évfolyamon szépen helyt álltak a gönczys diákok, tovább öregbítették az iskola jó hírét: együtt dolgozásból jelesre vizsgáztak. A 4. a osztályosok csapata a tavalyi első helyezését megerősítve ismét az országos döntőben képviseli megyénket és a Debreceni Gönczy Pál Általános Iskolát.

Lássuk a körzeti forduló eredményeit!

Megvédtük címünket a Benedek napokon

A Benedek Elek Általános Iskolában megrendezett "Benedek napi versenyek" Interaktív táblás természetismereti versenyén iskolánk csapata 1. helyezést ért el.

A csapat tagjai Budai Kamilla 5.a, Berki Bence 6.b és Török Zsombor 6.b osztályos tanulók.

Felkészítő tanáruk Guba Attila.

 

Országos döntős a Bolyai Matematika Csapatversenyben a Gönczy4 csapata

Ebben a tanévben is több dobogós helyet szerzett iskolánk az országosan rangos Bolyai Matematika Csapatverseny megyei fordulóján. Az ünnepélyes eredményhirdetésen a Gönczy 3 csapata vehetett át díjat.

1. helyezést ért el és Hajdú-Bihar megyét képviselheti az országos döntőben (november 23. Budapest) a 4. a osztály csapata: Gargya Péter, Gonda Zente, Kulcsár Áron, Szathmári Tamás.

Kiss Bogi a Gönczy első világbajnoka!

2019. 10. 12-13-án Karlovy Varyban /Csehország/ rendezték meg 33 ország 1225 sportolójával a 27. SKDUN Karate Világbajnokságot, ahol Kiss Boglárka 5. b osztályos diákunk világbajnokságot nyert! A KATA /formagyakorlat/ versenyt nyerte meg. Edzői: Pápista István és Kis Zoltán, egyesülete: EastFighters SE /Hajdúböszörmény/

Bogi a múlt tanévben elnyerte a Debreceni Gönczy Pál Általános Iskolában a „JÓ TANULÓ – JÓ SPORTOLÓ” címet.

Érmes eredmények az Atlétika Diákolimpián

2019. október 2-án rendezték meg a Megyei Atlétika Diákolimpia Ügyességi Csapatbajnokságot a Gyulai István Atlétikai Stadionban, Debrecenben.

A versenyen új csapattal vettünk részt, előző évi versenyzőink már nem tanulnak iskolánkban. Ennek megfelelően a diákok izgatottan várták a versenyszámokat.

Először a fiú kislabdahajításban mérték össze erejüket diákjaink a többi csapattal. Nagyon szoros küzdelemben ezüstérmet nyert csapatunk, 0,5 cm-rel maradtunk el az aranyérmestől.

Gönczys sikerek a hajdúböszörményi nemzetközi RobotOlimpián

2012 óta idén nyolcadik alkalommal rendezték meg Hajdúböszörményben az évek során dinamikusan fejlődő és közben nemzetközi versennyé váló RobotOlimpiát. Idén 2 ország 19 városának 36 iskolájából 81 csapat nevezett, melyek között a Debreceni Gönczy Pál Általános Iskola első alkalommal képviseltette magát.

Megyei Bolyai Matematika Verseny

A Debreceni Bolyai János Általános Iskola által rendezett "Tehetségnap" keretén belül XXVI. alkalommal vehettek részt a megye tehetséges tanulói a Bolyai Jánosról elnevezett megyei matematika versenyen.

A 17 benevezett elsős közül Mihalovics János 1. b osztályos tanuló VI. helyezést ért el. A 14 feladatból álló TOTÓ megírása után logikai és képességfejlesztő játékokat próbálhattak ki a versenyző gyerekek. Felkészítő: Dobránszkyné Csige Boglárka.

 

/container -->