Versenyeredmények

Gönczys sikerek a hajdúböszörményi nemzetközi RobotOlimpián

2012 óta idén nyolcadik alkalommal rendezték meg Hajdúböszörményben az évek során dinamikusan fejlődő és közben nemzetközi versennyé váló RobotOlimpiát. Idén 2 ország 19 városának 36 iskolájából 81 csapat nevezett, melyek között a Debreceni Gönczy Pál Általános Iskola első alkalommal képviseltette magát.

Megyei Bolyai Matematika Verseny

A Debreceni Bolyai János Általános Iskola által rendezett "Tehetségnap" keretén belül XXVI. alkalommal vehettek részt a megye tehetséges tanulói a Bolyai Jánosról elnevezett megyei matematika versenyen.

A 17 benevezett elsős közül Mihalovics János 1. b osztályos tanuló VI. helyezést ért el. A 14 feladatból álló TOTÓ megírása után logikai és képességfejlesztő játékokat próbálhattak ki a versenyző gyerekek. Felkészítő: Dobránszkyné Csige Boglárka.

 

Ezüstérmek az Országos Karate Diákolimpián

2019. április 27-én Ercsiben rendezték meg az Ippon Shobu Karate Diákolimpiát, ahol Kiss Boglárka 4. b osztályos tanuló képviselte iskolánkat. Két versenyszámban is vállalta a megméretést fiatal kora ellenére.

Ippon Shobu Karate – Kata versenyszámban pontosan bemutatott formagyakorlatával a selejtezőből harmadikként jutott be a döntőbe, ahol tovább javítva az értékes ezüstérmet szerezte meg.

Ippon Shobu Karate – Kumite – szabad küzdelem kategóriában is ezüstérmet nyert Bogi! Edzője: Őri Krisztián

Szeretettel gratulálunk! További sikereket kívánunk!

Bajnoki címvédés a Megyei Atlétika Diákolimpián

2019. április 24-25-én rendezték a Gyulai István Atlétikai Stadionban a Megyei Atlétika Diákolimpia egyéni és váltóbajnokságát.

Iskolánk tanulói a következő eredményeket érték el:

2019. április 24-ei versenynap, III. korcsoport

Fiú kislabdahajítás

2. hely Dobi Ábel 5. a Felkészítő: Benedek Gyöngyi testnevelő.

Országos Logika Verseny

Április 26-án rendezték meg Budapesten az Országos Logika Verseny döntőjét, amelyen 9 tanulónk vett részt sikerrel.

Alsó tagozat:

1. hely Szabó Frigyes 2.a - Felkészítő tanár: Szabó Éva
4. hely Gargya Péter 3.a
6. hely Dobi Máté 3.a
9. hely Szathmári Tamás 3.a
11. hely Gonda Zente 3.a
13. hely Kulcsár Áron3.a
Felkészítő tanár: Ignáth Ildikó

Felső tagozat:

3. hely Görömbey Tamás 5.a
6. hely Dobi Ábel 5.a
7. hely Halasi- Kovács Anna 5.a
Felkészítő tanár: Fazekas Sándorné

Mozaik Internetes Matematika Verseny

2019. április 13-án rendezték meg a Mozaik Internetes Matematika Verseny országos döntőjét Debrecenben, ahol a 3.a osztály tanulói kiválóan szerepeltek.

1. hely Kulcsár Áron 3.a

5. hely Hajas Zsófia 3.a

6.  hely Gargya Péter 3.a

9. hely Szathmári Tamás 3.a

Felkészítő tanáruk : Ignáth Ildikó 

Arany, ezüst és bronz minősítést értek el elsőseink

A Vénkerti Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Minősítő rajzpályázatot hirdetett "Én a képben" címmel.

Örömteli nap

A Zrínyi Ilona matematikaverseny derecskei eredményhirdetésén többszörös sikernek is örülhettünk. A korábbi évek kimagasló eredményeit, az idei év versenyzői túlszárnyalták. Az ötödik évfolyamosok versenyét - 335 indulóból – csapatban megnyerte iskolánk. A csapat tagjai: Dobi Ábel, Görömbey Tamás, Szabó László. Felkészülésüket matematikatanáraik Gyimóthyné Rácz Andrea és Fazekas Sándorné irányították.

Bejön a 7-es a Gönczynek

A Debreceni Gönczy Pál Általános Iskola évről évre sokat tesz azért, hogy diákjai kompetenciáit fejlessze, egyéni tanulási útjukban őket a leghatékonyabban segítse. Hogy biztos alapokat adjon, érdeklődő, kreatív, nyitott tanulókat neveljen.

Az országos kompetenciamérések matematikából, szövegértésből, - legújabban már idegen nyelvből is - egységesen mérik az ország valamennyi 6. 8. osztályos tanulóját.

/container -->