Versenyeredmények

Arany, ezüst és bronz minősítést értek el elsőseink

A Vénkerti Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Minősítő rajzpályázatot hirdetett "Én a képben" címmel.

Örömteli nap

A Zrínyi Ilona matematikaverseny derecskei eredményhirdetésén többszörös sikernek is örülhettünk. A korábbi évek kimagasló eredményeit, az idei év versenyzői túlszárnyalták. Az ötödik évfolyamosok versenyét - 335 indulóból – csapatban megnyerte iskolánk. A csapat tagjai: Dobi Ábel, Görömbey Tamás, Szabó László. Felkészülésüket matematikatanáraik Gyimóthyné Rácz Andrea és Fazekas Sándorné irányították.

Bejön a 7-es a Gönczynek

A Debreceni Gönczy Pál Általános Iskola évről évre sokat tesz azért, hogy diákjai kompetenciáit fejlessze, egyéni tanulási útjukban őket a leghatékonyabban segítse. Hogy biztos alapokat adjon, érdeklődő, kreatív, nyitott tanulókat neveljen.

Az országos kompetenciamérések matematikából, szövegértésből, - legújabban már idegen nyelvből is - egységesen mérik az ország valamennyi 6. 8. osztályos tanulóját.

Újabb siker a Bolyai Anyanyelvi Csapatversenyen!

2018. december 8-án rendezték meg a Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny országos döntőjét Budapesten. Nagy örömünkre két csapatunk is meghívást kapott a nívós versenyre. A 3. osztályosok életük első nagy –anyanyelvi- próbatételén szépen helytálltak. Az 5.-es csapatunk azonban a lelkiismeretes felkészülés eredményképpen az előkelő 7. helyezést érte el.

Helyesírók csapat: Dobi Ábel, Homonnai Léna, Gudász Roland, Halasi-Kovács Anna
Felkészítő tanár: Budáné Hajdú Ágnes

Első rajzos megmérettetés

A Debreceni Benedek Elek Általános Iskola Benedek Napok keretében rajzversenyt hirdetett alsó tagozatos tanulók részére. Az idei verseny témája " Kedvenc programom a családdal".

A 128 beküldött pályamunka közül Buglyó Tamás 1.b osztályos tanuló 1. helyezést ért el. Papp Sára 1. b osztályos tanuló munkáját 3. helyezéssel jutalmazták.

A Debreceni Gönczy Pál Általános Iskola sikerei a Bolyai Anyanyelvi Csapatversenyen

Az iskola közösségének nagy örömére a matematika csapatverseny sikerei után az anyanyelvi versenyben is kiemelkedő eredményt értek el iskolánk csapatai, tanulói. Az egyik legrangosabb anyanyelvi versenyen elért eredmények nemcsak azért fontosak, mert megmutathattuk az anyanyelvi nevelésben is kiemelkedő műhelymunkánk eredményességét, hanem azért is, mert a legfontosabb nevelési céljainkkal is egyezik a verseny célkitűzése: csapatban gondolkodni, együttműködni, egymást segíteni.

Szövegértési verseny Püspökladányban

Rangos megmérettetésen, az „Olvasom. Értem!” megyei szövegértési versenyen vettek részt diákjaink. Hagyományosan eredményes szereplésükkel tovább öregbítették iskolánk hírnevét. A versenyen az alábbi eredmények születtek:

1. hely: Halasi Kovács Anna 5. a
Felkészítő tanára: Budáné Hajdú Ágnes

2. hely: Szabó László 5. b
Felkészítő tanára: Makai Judit

2. hely: Katona Noémi Júlia 2. a
Felkészítő tanára: Somogyiné Győri Magdolna

4. hely: Németh Réka 6. a
Felkészítő tanára: Kocsis Ildikó

Újabb gönczys siker!

Iskolánk 5-6. osztályos tanulói sikeresen szerepeltek a Benedek Elek Általános Iskola által meghirdetett, megyei, interaktív táblás természetismeret csapatversenyen.
A csapat tagjai: Halasi Kovács Anna 5.a, Berki Bence 5.b és Komoróczy Miklós 6.b osztályos tanulók voltak.

Újra dobogón a gönczys csapatok!

A Bolyai matematika csapatversenyverseny megyei fordulójában iskolánk 8 csapata tett tanúbizonyságot tehetségéről az idei matematikai megmérettetésen, amelyen 5 csapatunk végzett előkelő helyen.

„Az összedolgozás képessége az egyik legnagyobb érték az életben.”- a Bolyai-verseny jelmondata. Ennek szellemében versenyeztek diákjaink, és érték el a következő helyezéseket:

A 2017/18-as tanév eredményei

A tanév eredményei ide kattintva elérhetőek.

/container -->