Versenyeredmények

Gönczys sikerek a Bolyai Anyanyelvi Csapatversenyen

Az őszi időszakban kiváló bizonyítási lehetőség iskolánk nyelvészeti területén tehetséges tanulóinak a Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny. A 3. évfolyam 3 csapata élt ezzel a lehetőséggel és a Munkaiskola Alapítvány támogatását is elnyerve beneveztek a tanulmányi versenyre.

November 6-án, a rendkívüli helyzetre való tekintettel, az online térben megrendezett verseny rendben zajlott le. A több hetes felkészülés, a szorgalom, a csapattagok kitartó munkája és együttműködése nagyon szép eredményekhez vezetett.

Országos eredmény a honismereti versenyen

Budai Kamilla 5.a osztályos tanuló az Országos Honismereti Tanulmányi Versenyen rendkívül szép eredményt,  országos 1. helyezést ért el. Felkészítő tanára: Gárdonyi Sándor tanár úr.

Út az országos döntőig

2019. szeptemberétől lelkesen készültünk a novemberben megrendezésre kerülő Bolyai Anyanyelvi Csapatversenyre. Megérte, hiszen a megyei fordulón több, mint ötven negyedikes csapatot magunk mögött hagyva, sikerült megszerezni diákjainknak az első helyezést.

Kiemelkedő eredmények a KOMPLEX Megyei Versenyen

2019. november 14-én rendezte meg a Debreceni Kazinczy Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a KOMPLEX Megyei Versenyét.

A második évfolyamon a meghirdetett „Szépíró versenyen” Papp Sára 2. lett.

A „Szépolvasó versenyen” Mihalovics János 1., Szilágyi-Lund Hanna 2. helyezést ért el.

Díjazott alkotás a „Benedek napi versenyen”

2019. november 22-én a Debreceni Benedek Elek Általános Iskola szervezésében a „Benedek napi versenyek” záró rendezvényén vehette át Lente Zétény Attila iskolánk 2. b osztályos tanulója a meseillusztrációjáért járó oklevelét. A megyénkből beküldött sok szép alkotás közül a rajzát a zsűri a III. helyre rangsorolta. Gratulálunk Zéténynek!

Szövegértésből is jeles!

2019. november 22-én rendezte a püspökladányi Kálvin Téri Általános Iskola a megyei szövegértési versenyét. Az „Olvasom. Értem” az egyik legnívósabb verseny a szövegértés területén: komoly felkészültséget, anyanyelvi jártasságot, koncentrációt és kitartást igényel a versenyzőktől. A gönczys diákok szívesen vesznek részt a rangos megmérettetésen, nemcsak a versenyt, hanem a hozzá kapcsolódó kísérő programokat is nagyon szeretik. Ráadásul külön öröm, hogy évről évre sok tanítványunk végez az élmezőnyben. Így volt ez ebben a tanévben is!

Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny 2019.

Ebben a tanévben is eredményesen szerepeltünk a Bolyai Anyanyelvi Csapatverseny körzeti fordulóján. Minden évfolyamon szépen helyt álltak a gönczys diákok, tovább öregbítették az iskola jó hírét: együtt dolgozásból jelesre vizsgáztak. A 4. a osztályosok csapata a tavalyi első helyezését megerősítve ismét az országos döntőben képviseli megyénket és a Debreceni Gönczy Pál Általános Iskolát.

Lássuk a körzeti forduló eredményeit!

Megvédtük címünket a Benedek napokon

A Benedek Elek Általános Iskolában megrendezett "Benedek napi versenyek" Interaktív táblás természetismereti versenyén iskolánk csapata 1. helyezést ért el.

A csapat tagjai Budai Kamilla 5.a, Berki Bence 6.b és Török Zsombor 6.b osztályos tanulók.

Felkészítő tanáruk Guba Attila.

 

Országos döntős a Bolyai Matematika Csapatversenyben a Gönczy4 csapata

Ebben a tanévben is több dobogós helyet szerzett iskolánk az országosan rangos Bolyai Matematika Csapatverseny megyei fordulóján. Az ünnepélyes eredményhirdetésen a Gönczy 3 csapata vehetett át díjat.

1. helyezést ért el és Hajdú-Bihar megyét képviselheti az országos döntőben (november 23. Budapest) a 4. a osztály csapata: Gargya Péter, Gonda Zente, Kulcsár Áron, Szathmári Tamás.

Kiss Bogi a Gönczy első világbajnoka!

2019. 10. 12-13-án Karlovy Varyban /Csehország/ rendezték meg 33 ország 1225 sportolójával a 27. SKDUN Karate Világbajnokságot, ahol Kiss Boglárka 5. b osztályos diákunk világbajnokságot nyert! A KATA /formagyakorlat/ versenyt nyerte meg. Edzői: Pápista István és Kis Zoltán, egyesülete: EastFighters SE /Hajdúböszörmény/

Bogi a múlt tanévben elnyerte a Debreceni Gönczy Pál Általános Iskolában a „JÓ TANULÓ – JÓ SPORTOLÓ” címet.

/container -->