Debrecen Város Közoktatásáért kitüntető díjban részesült Agárdiné Burger Angéla, a Gönczy Pál Általános Iskola igazgatója

A Debrecen Város Kiváló Pedagógusa és a Debrecen Város Közoktatásáért díjakat adták át a közgyűlés üléséhez kapcsolódva 2011. június 30-án a Régi Városházán.

Az 1997-ben alkotott, hatályban lévő közgyűlési rendelet szerint: Debrecen Város Közoktatásáért kitüntető díjban részesülhet az a személy vagy közösség, akinek/amelynek az oktató-nevelő tevékenységhez kapcsolódó, azt segítő munkája éveken keresztül kimagasló. Maradandó, értékteremtő tevékenységet folytat az oktatásügy területén.

Agárdiné Burger Angéla 1987 óta pedagógusa, 1997-től igazgatója a Gönczy Pál Általános Iskolának. Vezetői tevékenységét a céltudatosság, intézménye iránti elkötelezettség jellemzi. Legfontosabb nevelési elvnek a szilárd erkölcsi értékrend kialakítását tekinti. Innovatív szemléletű, energikus pedagógusegyéniség, akinek a pályán eltöltött évek sem fakították meg gyermekszeretetét. Különös gondot fordít a tehetséges diákok fejlesztésére. Tevékenyen vesz részt az ökoiskolák és a Magyar Hospice Alapítvány munkájában. Emberi és szakmai értékeinek köszönhetően méltó példaképe a jövő nemzedéknek. - állt a kitüntetés indoklásában.

Kitüntetéséhez szeretettel gratulálunk!

/container -->