Elismerő oklevelet kapott iskolánk az ELTE PPK oktatási innovációs napján

Az Innova-kutatás egyik állomásaként rendezték meg Budapesten 2017. június 27-én azt a konferenciát, ahova azokat az intézményeket és szervezeteket hívták meg, amelyek az Innova-kutatás adatai szerint több mint 5000 adatközlő oktatási intézmény/szervezet közül a legmagasabb szintű innovációs aktivitást mutatták. Ezeknél a szervezeteknél volt a kutatásban használt összetett innovációs mutató a legmagasabb. Nagyon örömteli, és megtisztelő, hogy iskolánk, a Gönczy is a meghívottak listáján szerepelt.

Az ELTE PPK-n megrendezett oktatási innovációs napon 26 intézmény, szervezet képviselőivel mutathattuk be saját innovációs tevékenységünket, az oktatási rendszer különböző szintjein működő intézmények: óvodák, általános iskolák, középiskolák, felsőoktatási intézmények, civil szervezetek és piaci képzők mellett. A résztvevők több csoportban, prezentációk keretében mutathatták be tevékenységeiket, ezzel is inspirálva egymást a további innovációs aktivitásra. 

 

Az innovációs nap keretében a kimagaslóan innovatív intézmények és szervezetek elismerő oklevelet vehettek át Brassói Sándortól, az Oktatási Hivatal köznevelési elnökhelyettesétől és Halász Gábortól, az Innova-kutatás vezetőjétől.

A kutatócsoporttal való együttműködés a jövőben is folytatódik.

/container -->