A félévzárás mérlege a Gönczyben

Véget ért az első félév. Mérhető számok mutatják, mennyi tudást, jártasságot szereztek a diákok a tudományokban, és a gyakorlat terén. A  gönczys diákok iskolai átlaga magatartásból 4,48, szorgalomból 4,3. Az alsó és felső tagozat együttes tanulmányi átlaga szintén 4,3. Nagyon örülünk neki, hogy a félévi bizonyítványokba 358 tantárgyi dicséret is került, vagyis az adott tantárgy követelményeit ilyen sokan kiválóan teljesítették.
A nyolcadikosokat a félévi értesítőnél is jobban lázban tartja a középiskolai felvételi. Túl vannak már az egységes írásbeliken: a végzős diákok 82%-a vállalta a megmérettetést. Az idei adatok feldolgozása még tart, így a tavalyi országos átlaghoz tudjuk viszonyítani tanítványaink eredményeit. (50 pont a maximálisan elérhető)
Országos magyar átlag: 24,73 pont        Gönczys átlag: 30 pont
Országos matematika átlag: 23.06 pont    Gönczys átlag: 23 pont
A tehetséggondozás számos területe közül a tanulmányi és sportversenyekre való felkészülés sok befektetett energiát igényel, de szép eredményekkel igazolja vissza a gazdag tudást.
Köszönöm a diákok, pedagógusok, szülők közös munkáját, az elért eredményeket. Mindenkit arra bíztatok, hogy a második félévben még többet, és még jobban dolgozzon, hogy tudását gyarapítsa, és az év végi bizonyítványok még szebb eredményeket mutathassanak.

                                                                        Agárdiné Burger Angéla
                                                                                   Igazgató

/container -->