Író-olvasó találkozó

Bosnyák Viktória a Gönczyben

Iskolánkban szeptember óta működik a Könyvmoly Klub, ahova az irodalmat kedvelő gyerekek járnak, és osztják meg egymással olvasói élményeiket. Ezeken az alkalmakon a gyerekek könyvajánlásokat tartanak, könyvtári foglalkozásokon vesznek részt, vagy éppen mesét írnak, és illusztrációt is készítenek. Itt pattant ki a gyerekek fejéből a gondolat, miszerint szívesen találkoznának s beszélgetnének egy „igazi” írónővel.

Ez a különleges esemény került megrendezésre könyvtárunkban 2020. február 11-én, amelyen az iskolánk harmadik és negyedik osztályos diákjai vettek részt. A gyerekek által közkedvelt, Bosnyák Viktória kortárs írónő, és legújabb könyveinek illusztrátora, Dudás Győző tartottak vidám, élménydús, interaktív foglalkozásokat. A lelkes könyvmolyok betekintést nyerhettek az írónő legújabb könyvének részleteibe, és szórakozva mélyedhettek el a magyar nyelv és irodalom rejtelmeiben.

Az írónő kiváló kommunikációs képességével és humorával elvarázsolta a gönczys diákokat, akik a találkozó végén dedikálást kérhettek a saját regényeikbe.

/container -->