Közönségtalálkozón iskolánkban jártak a Loki labdarúgói

2018. október 18-án másodjára jártak iskolánkban a DVSC futballistái. A közönségtalálkozón az érdeklődő diákok megtöltötték a tornatermet. Felső tagozatos tanulóink közül az ötödik, hatodik és hetedik évfolyamosok vettek részt az eseményen több, mint százötvenen.

 

Vendégeink: Varga Kevin, Ferenczi János, Szabados István labdarúgók, Dombi Tibor labdarúgó edző, a Loki egykori játékosa, 35-szörös magyar válogatott labdarúgó, olimpikon /az 1996-os atlantai olimpián vett részt/. A lelkes kis csoporttal érkezett a Loki marketingvezetője, Jeney Domokos.

A labdarúgók között ismerőst is üdvözölhettünk, ugyanis Szabados István 6 évig iskolánk diákja volt, majd hatosztályos gimnáziumban tanult tovább a Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Szakközépiskolája, Gimnáziuma és Kollégiuma sportosztályában. Jelenleg a DVSC tehetséges, fiatal kapusa.

A roadshow első részében bemutatkoztak a játékosok, néhány mondatban ismertették a hallgatósággal pályafutásukat, a csapatban betöltött szerepükről, céljaikról beszéltek.

Majd kérdéseket lehetet feltenni, amelyekre választ is kaptak diákjaink.

A találkozó végén a marketingvezető beszélt az egészséges életmódról, a megfelelő folyadék-bevitelről. Ehhez kapcsolódva az egyik szponzor jóvoltából minden gyerek kapott egy üveg ásványvizet.

Ezután következett a gyerekek nagy örömére az autogramosztás, fényképeket gyűjthettek a sportolóktól.

Végül az udvaron egy kis passzolgatás a gyerekekkel, dekázás zárta a programot.

Az eseményen készült fotók megtekinthetőek a képre kattintva.

Benedek Gyöngyi
Testnevelés és sport munkaközösség-vezető

/container -->